Openingstijden – Huisartsenpraktijk De Meulehoek – Wolvega
Header afbeelding
Hoofdstraat West 8 8471HV Wolvega Tel:0561-613226

Openingstijden

De praktijk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur.

Spreekuur

Er is  spreekuur met de huisarts van 08.00 tot 10.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur.
Als u voor 9.00 uur belt kunt u, vaak,  dezelfde dag nog terecht. Voor het zo goed mogelijk plannen zal de assistente u vragen naar de reden van het bezoek. Als u meer tijd nodig heeft kunt u om extra tijd vragen. Op die manier kan er voor iedereen voldoende tijd worden vrijgemaakt. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u bellen voor uitslagen van röntgen-, laboratorium- of specialistenonderzoek.

MGN

Via mijngezondheid.net kunt u via beveiligde verbinding met ons email-consulten doen, uw medicatie herhalen, medicatieoverzicht afdrukken en afspraken maken en uw uitslagen inzien van laboratoriumonderzoeken.

Telefonisch spreekuur

Indien de assistente uw vragen niet kan beantwoorden zal zij u plaatsen op het telefonisch spreekuur van uw eigen huisarts. U wordt dan door uw huisarts teruggebeld.

Huisbezoek

U kunt bij voorkeur visites aanvragen tot 10.00 uur. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, verdient het de voorkeur om naar de praktijk te komen.

Urineonderzoek

Voor controle van de urine moet de urine voor 10.00 uur ’s morgens worden gebracht, voorzien van naam, geboortedatum. Bij het brengen krijgt u een vragenformulier om in te vullen over de klachten en eventuele koorts. U kunt dan tussen 11 en 12 uur bellen voor de uitslag.

Spoed

Indien u met spoed naar de praktijk moet, bijvoorbeeld met een
verwonding, kondig dan alvast uw komst telefonisch aan.